www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Spijkers met Koppen lanceert jubileumlied

Naar aanleiding van hun 30-jarig bestaan lanceert het NPO Radio 2 programma Spijkers met Koppen een jubileumlied.

Het feestlied ‘Dertig’ is geschreven door presentator Dolf Jansen en cabaretière Hanneke Drenth. De tekst werd ingezongen door verschillende cabaretiers en zangers, zoals Van der Laan & Woe, Kiki Schippers, Leo Alkemade, Hanneke Drenth, Birgit Schuurman en Elske DeWall, en was vanmiddag voor het eerst in de uitzending te horen.

Op 7 oktober viert het radioprogramma zijn verjaardag groots in Koninklijk Theater Carré. Dolf Jansen en medepresentator Jansen en Felix Meurders ontvangen die namiddag o.a. Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos.

Videoclip: 30 jaar Spijkers met Koppen!

Wat krijg je als je Diggy Dex, Birgit Schuurman, Dave von Raven, Hanneke Drenth, Dolf Jansen, Kiki Schippers & Leo Alkemade in 'n ruimte stopt?Het nummer '30'! Speciaal voor het 30-jarig jubileum van Spijkers met Koppen. En daar hoort natuurlijk ook een videoclip bij…Het feest wordt op 7 oktober groots gevierd in het Koninklijk Theater Carré. Meer info vind je hier: https://bit.ly/2CXCFMi

Geplaatst door Spijkers met Koppen op Zaterdag 15 september 2018

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...