nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Dagelijkse live stream expositie Freek en Hella de Jonge

Deze week is de expositie ‘Het volle leven’ van Freek en Hella de Jonge geopend in het Groninger Museum. Tot en met 28 oktober exposeren ze niet alleen hun werk, maar ook zichzelf en zijn ze vrijwel dagelijks aanwezig. Zij krijgen het Coop Himmelb(l)au-paviljoen tot hun beschikking.

Het programma verschilt van dag tot dag omdat improvisatie de rode draad is in hun leven. Daarnaast zullen er een aantal vaste onderdelen op gezette tijden plaatsvinden. Zo nodigen ze ook gasten uit. Deze ontmoetingen in de Toonzaal worden live uitgezonden. Vandaag zijn dat theologe Jacobine Geel (om 11.00 uur) en bassist Reyer Zwart (15.00 uur). Andere gasten zijn te vinden in het dagschema.
Het Volle Leven livestream
dagschema

foto: Anton Corbijn

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.