nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Leeuw, Philippe Geubels, Steven Brunswijk, Leo Alkemade

De column van Paul de Leeuw in de Wegener-kranten stopt. Dat schreef De Leeuw afgelopen zaterdag in zijn column: “Als de hoofdredacteur je onverwachts opbelt, weet je dat het weleens
afgelopen kan zijn met je column. Klopt! De zaterdagkrant gaat veranderen, waardoor er voor mijn column geen plek meer is.” De column in de zaterdagedities van het AD, De Gelderlander, BN De Stem, Brabants Dagblad, De Stentor, Eindhovens Dagblad, PZC en Tubantia, stopt over een paar weken.
lees de column (blendle)

Op 12 september vond in Berlijn het Creative forum 2018 plaats waar de meest innovatieve tv-programma’s van publieke omroepen werden gescreend. ‘Taboe’ met Philippe Geubels haalde daarbij de tweede plaats.

Cabaretier Steven Brunswijk presenteert op zaterdag 13 oktober in het Koning Willem II stadion de feestelijke uitslagenavond van de eerste StadsQuiz Tilburg. De opbrengst van de StadsQuiz gaat naar een project van de Johan Stekelenburg Stichting voor kansarme kinderen.
meer info

Leo Alkemade haalde afgelopen donderdag als eerste van een groep of acht ‘min of meer bekende Tilburgers’ drie keer Mont Ventoux op de fiets. Het achttal zamelt met de beklimmingen geld in voor een goed doel, stichting Alegria. Die stichting zet zich in voor kinderen in drie favela’s in Rio de Janeiro.
meer bij Brabants Dagblad

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.