nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames And Then You Die in Comedy Café Amsterdam

Vanaf 18 September zullen de opnames van And Then You Die weer van start gaan bij het Comedy Café Amsterdam. O.a Sidney Schmeltz (Powned), Bardo Ellens (Banjo movies), Tessa Kort (Temptation Island), Lauren Loois (HotSummer, LetsGetLauw) en Lola Lotte Ross zullen te gast zijn in het nieuwe seizoen. De opnames beginnen elke dinsdag om 19:00, behalve op 26 september, want dat is een woensdag.

And Then You Die (ATYD) is een satirische panel roast show waarin actuele online thema’s op de hak worden genomen met een frisse dosis eerlijkheid en gevatte grappen. De panelleden en teamcaptains geven hun unieke geïmproviseerde mening op actuele zaken, social media en internetgekkies.

De teams strijden met scherpe, eerlijke en creatieve meningen om de meeste punten. Het verliezende team zal uiteindelijk geroast worden door de teamcaptain van het winnende team. De presentative ligt in handen van Rick Broers. Vaste team captains zijn Fabian Franciscus en Patrick Meijer.

Kaartjes a 5 EUR zijn te reserveren via de website van het Comedy Café:
www.comedycafe.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon