nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Will Ferdy in ‘Buurman, wat doet u nu?’

Vanavond is de Vlaamse kleinkunstzanger Will Ferdy de centrale gast in ‘Buurman, wat doet u nu?’ op Eén.

In dit tv-programma gaat presentatrice Cath Luyten n.a.v. 60 jaar popmuziek in Nederland en Vlaanderen langs bij zes iconen die elk op hun manier mee de muziekgeschiedenis van de Lage Landen kleurden en waarvan zij zich afvraagt hoe het nu met hen gaat.

In deze aflevering bezoekt Luyten Will Ferdy die op zijn 91e nog steeds zelfstandig woont. Hij neemt haar mee naar zijn boezemvriendin Jo Leemans, praat openlijk over zijn seksuele geaardheid en zijn geloof en laat haar kennismaken met zijn ex-partners.

‘Buurman, wat doet u nu?’ wordt uitgezonden op Eén om 21u25.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon