www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lintje voor Jacques Boonman

Jacques Boonman, grondlegger van Podium Reimerswaal in Zeeland, is dinsdag 18 september benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde in het dorpshuis in Rilland, waar het 35-jarig bestaan gevierd werd.

Drie jaar geleden kwam Boonman in het nieuws toen onder druk van de SGP de subsidie werd beƫindigd. Boonman legde zich hier niet bij neer. Uiteindelijk kwam er wel geld voor de programmering, maar niet voor de organisatie. Met steun van artiesten als Claudia de Breij, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge en Erik van Muiswinkel is daarom in 2016 een benefiet georganiseerd in CCXL Theater in Vlissingen.

De PZC was aanwezig bij de uitreiking van de koninklijke onderscheiding.
PZC: Jacques Boonman geridderd voor jubileum Podium Reimerswaal

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.