nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Circus Veaudeville – Variété Show met o.a. Jens Dendoncker en Bas Birker

Op 30 november en 1, 2 en 3 december vindt er in de Veaudeville Show Hall in Ninove het Circus Veaudeville – Variété Show plaats. De zaal zal op deze avonden omgetoverd tot een reusachtige circuslocatie.

Het nieuwe concept van Veaudeville in een wervelend, avondvullend spektakel. Verschillende artiesten, elk met hun eigen talenten, maken hun opwachting in de line up, vakkundig aan elkaar gepresenteerd door circusdirecteur Bas Birker.

Hij ontvangt tijdens Circus Veaudeville vele gasten, waaronder een clown (Jens Dendoncker), een improvisator (Thomas Smith), een Kempenzoon (Peter Hens), een hypnotiseur (Jo de Rijck) en een poëet (Herman Brusselmans).

Meer info:
www.facebook.com

Tickets:
www.veaudeville.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...