nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fudge XL met o.a. Rayen Panday en Kiki Schippers

Op 29 september organiseert theater Diligentia in Den Haag Fudge XL. In elke editie van Fudge kan je naar een selectie van zes artiesten uit de programmering van dat seizoen in Diligentia gaan kijken. Zes previews dus.

Er zullen dit theaterseizoen drie edities zijn van Fudge, nl. op 15 december, 15 maart en 29 juni.

Maar zaterdag wordt er begonnen met Fudge XL: voor de pauze kan je in theater Diligentia gaan kijken naar Peter van Rooijen, Anne Neuteboom en Bert Gabriels. Tijdens de pauze wandelt het voltallige publiek naar de Koninklijke Schouwburg. Hier treden na de pauze Kiki Schippers, Rayen Panday en Everybody Happy. MC van de avond is Berit Companjen.

Meer info en tickets:
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...