nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Meiden van LOS zoeken professionele zangeres/actrice/cabaretière voor nieuwe voorstelling

Vanwege langdurig moederschapsverlof van één van de meiden van LOS zijn de overige drie op zoek naar een vierde lid voor twee seizoenen in de theaters, voor het maken en spelen van de nieuwe voorstelling ‘Lusten & Lasten.’

“De meiden van LOS, ofwel LOS Muziektheater, bestaat sinds 2006 en toert sinds 2010 door Nederland met zelfgeschreven muzikale cabaretvoorstellingen. LOS stond in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, in de halve finaletournee van de Wim Sonneveldprijs, en heeft sindsdien een grote schare fans opgebouwd. LOS zit bij impresariaat GVProductions.
LOS maakt voorstellingen over de waanzin die “het leven” heet vanuit de beleving van de vrouw. Wij maken geen politiek theater.”

Voor meer info:
www.los-muziektheater.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.