nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: Kirsten van Teijn

Kirsten van Teijn is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van haar nieuwe voorstelling “Nobel”, die eind november in première gaat.

Tegelijkertijd werkt ze aan een project rond deze voorstelling: van Teijn wil immers graag een fotoboek maken rondom “Nobel”. Het nieuwe decor is een fotostudio en dat heeft alles te maken met deze voorstelling. Het is haar droom om de nieuwe plaat niet op te nemen op een stickie of een schijfje, maar uit te brengen in een fotoboek, m.a.w. een schijf in een fotoboek. Hiervoor wil ze met twaalf jonge fotografen beelden gaan maken rondom haar liedjes. Zij krijgen de liedjesteksten en daarbij mogen ze helemaal los gaan qua fotograferen. Dat wordt dan allemaal gebundeld zodat beeld, taal en muziek samenkomen. De grote wens is om dan ook een expositie te organiseren in de Stadsschouwburg van Haarlem op de dag van de première .

Om dit alles te doen slagen, is er hulp nodig. Om de fotoboeken te laten drukken en de expositie te kunnen realiseren.

Je kan Kirsten van Teijn steunen via onderstaande link:
www.voordekunst.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...