nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Victor Luis van Es, Purper

Een overzicht van de premières deze week, met: Victor Luis van Es, Purper.

Victor Luis van Es met ‘Stille strijd’
Premiere: Theater Bellevue in Amsterdam, 6 okt 2018.

Victor Luis van Es vertelt openhartig over zijn ambities, verlangens en angsten. Hij analyseert alles, inclusief zichzelf.

Van Es is een uitstekende verteller met harde humor. Hij stond in de finale van Cameretten 2016 en won de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015. Hij laat zich inspireren door het Amerikaanse stand-up comedy en is opgevoed met het Nederlandse cabaret.

Nog te zien tot en met 17 mei 2019.
speellijst

Purper met ‘Purpers Passie’
Premiere: Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden, 7 okt 2018.

Ze vragen zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet! Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. Een voorstelling voor op je bucketlist! Frans Mulder en Erik Brey, de PURPERS van het eerste uur, en het negen instrumenten bespelende, muzikale multi-talent Diederick Ensink, zullen samen met de ontroerend eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen met een gezonde dosis zelfspot op zoek gaan naar hun eigen passie.

Nog te zien tot en met 6 januari 2019.
speellijst

foto: Anne van Zantwijk

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.