www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Variétévoorstelling van Karel de Rooij met Pepijn Gunneweg

‘Circus in de branding’ is een nieuwe variétévoorstelling van Karel de Rooij met Pepijn Gunneweg, slagwerkgroep Percossa, Cystine Carreon, Dutch Don’t Dance Division e.a. Aanleiding is het 200-jarig bestaan van Scheveningen.

Onder regie van Karel de Rooij komt muziek, illusie, cabaret, dans en acrobatiek van 1 tot en met 4 november naar de Lourdeskerk in Scheveningen, als ode aan de hoogtijdagen van het authentieke variététheater. Pepijn Gunneweg speelt een strandjutter die het publiek door het podiumgeweld gidst met bijdragen van Cystine Carreon (Miss Saigon), Percossa, De Dutch Don’t Dance Division, Corpus Acrobatics, magiër Niek Takens, jongleur David Severins en met muziek van Toeac.

De voorstelling Circus in de Branding is onderdeel van Club Lourdes aan Zee: een feestelijke reeks theaterbelevenissen in de Lourdeskerk.

Voor meer info en kaarten:
zuiderstrandtheater.nl/lourdes

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.