www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vijf cabaretières brengen kerstvoorstelling in Theater Bellevue

Eva Crutzen, Yentl Schieman, Stephanie Louwrier, Christine de Boer en Yvonne van den Eerenbeemt maken de kerstvoorstelling ‘The Last Christmas’ voor het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater Bellevue, onder regie van Wimie Wilhelm. Zwartekat-lezers wisten dat al in augustus 🙂

“Sinterklaas werd afgeschaft, daarna was Pasen het haasje en toen volgde ons geliefde kerstfeest… TEN STRENGSTE VERBODEN. Mariah Carey is rücksichtslos van Spotify verwijderd, Kerstbomen zijn massaal verbrand en soldaten hebben de laatste kerstengeltjes uit handen van kinderen geslagen.

Nu, in de dagen rondom ‘het voormalig feest dat niet genoemd mag worden’, worden anti-kerstmilities ingezet om de orde te bewaken. Ook in de grijze straten rondom het Leidseplein. Toch breken we de kelderdeuren van Theater Bellevue open. Wij. De Rebellen. The Secret Party Believers.

Met gevaar voor eigen leven en gewapend met videobanden van Home Alone stoffen we de kunstboom af, trekken de pieken uit het vet en richten de kerststal in. Want al kost het ons het leven, we moeten en zullen nog één laatste keer Kerst vieren.

Kom naar The Last Christmas. Tenzij je geen ballen hebt.”

Te zien van dinsdag 18 december t/m zaterdag 29 december. Voor meer info en kaarten:
www.theaterbellevue.nl

foto: Casper Koster

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.