nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Breuk Hekwerk Theaterproducties – Jochem Myjer, Ronald Goedemondt e.a. stappen over naar De Keet

Een breuk in het management van Hekwerk Theaterproducties: impresario Robert-Jan Veen gaat alleen verder onder de naam ‘De Keet’. Onder die naam is hij impresario en manager voor Jochem Myjer, Henry van Loon, Ronald Goedemondt, Diederik Ebbinge, Bas Hoeflaak en Noël van Santen.

Hekwerk Theaterproducties is opgezet als impresariaat van Youp van ’t Hek met vriend Hans Floberg als manager en directeur. Al snel werd dat impresariaat uitgebreid met met namen als De Vliegende Panters, Droog Brood, Ronald Goedemondt, Schudden en Kommil Foo. Jochem Myjer richtte met Robert-Jan Veen zijn eigen impresariaat De Rust Zelve op nadat zijn vorige impresario met pensioen ging.

In september 2013 gingen Hekwerk en De Rust Zelve een samenwerking aan, met Floberg en Veen in het management. Sindsdien voegden o.a. Pieter Derks, Alex Ploeg en Veldhuis en Kemper zich bij het impresariaat. Zij blijven verbonden aan Hekwerk, net als Youp van ’t Hek en Vrijdag & Sandifort.
www.dekeetbv.nl
www.hekwerk.nl

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.