nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nigel Williams brengt ‘Tijdens de rust 2’

Nigel Williams is gestopt met grote theatershows, maar op 10 juni stond hij toch in de (kleine zaal van de) Arenbergschouwburg in Antwerpen met de avondvullende voorstelling “Tijdens De Rust”, waarin hij stilstond bij de eerste maanden van 2018.

Op 25 november brengt hij in dezelfde zaal met het vervolg “Tijdens de rust 2”, waarin hij gaat terugkijken op de laatste maanden van het jaar.

Williams wil van ‘Tijdens de Rust’ een begrip maken met een show om de zes maanden. Een strak schema, 75 minuten comedy over het leven, de politiek, en de ‘Brave New World’ waarin we gesukkeld zijn. Vroeger kon een mens een jaaroverzicht doen, nu moet het om de zes maanden, aldus Williams.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Rik Van Geel.

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...