www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage à Brel Deluxe in Leuven

Op 4 en 5 november vindt er in 30CC in Leuven “Hommage à Brel” Deluxe plaats: 40 jaar na zijn overlijden en 60 jaar na zijn optreden in de toenmalige Stadsschouwburg van Leuven, is het de hoogste tijd voor een hommage aan Jacques Brel en dit met tal van muzikanten, waaronder Brel-vertolker Filip Jordens en Gwen Cresens.

Focus van dit eenmalige totaalspektakel zijn de vrouwen rond Brel. Daarom prijken op de affiche: Wende, de Gentse nachtegaal Sarah D’Hondt, zangeres-actrice Lien Van de Kelder en het Leuvense talent Gloria Monserez. Verder werken Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar), Andries Boone en Bart van Loo ook mee aan deze voorstelling.

Voor meer info en de laatste kaarten:
www.30cc.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...