www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Philippe Geubels presenteert nieuwe panelquiz ‘Is er een dokter in de zaal?’

Philippe Geubels is naast comedian ook iemand die volledige bijsluiters van medicamenten uit zijn hoofd kent. Gewapend met dit talent presenteert hij in het voorjaar van 2019 ‘Is er een dokter in de zaal?’, een humoristische panelquiz over onze gezondheid.

“In de nieuwe quiz gaat hij samen met vier bekende panelleden in diverse rondes op zoek naar antwoorden op allerlei gezondheidsvragen, serieuze en luchtige. Philippe en zijn gasten zullen zich buigen over alles wat met gezondheid te maken heeft, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten. De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden al is een gezonde dosis humor nooit ver weg. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd die ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt ook het geval te zijn. Is er een dokter in de zaal? wordt een ontspannend programma waar je iets van kan opsteken.”

Er komt ook een Nederlandse versie van de quiz, met Philippe Geubels als presentator en in hetzelfde decor, maar met Nederlandse panelleden. Daarvoor werken Eén en producent Pretpraters samen met de Nederlandse zendergroep RTL.

De Vlaamse versie van ‘Is er een dokter in de zaal?’ wordt op Eén uitgezonden in het voorjaar van 2019.

foto: Anne Claire De Breij

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.