www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ronald Goedemondt, Jelle De Beule, Jacques Brel

Ronald Goedemondt heeft momenteel opnames voor een tv-serie van Videoland. Daarin speelt hij onder meer met Jeroen Spitzenberger.

Jelle De Beule gaat een rol vertolken in de nieuwe Eén-fictieserie “Black-out”, over een land in de ban van een complete stroomuitval. De reeks zal ten vroegste in de winter van 2020 uitgezonden worden.

Auteur Bart Van Loo gaat in november en december enkele keer de lezing ‘Brel 40 jaar dood, en onsterfelijk’ houden. Van Loo gaat op zoek naar de juiste toedracht van dood van Brel en vraagt zich af hoe ‘le grand Jacques’ tegen de dood aankeek. Tegelijk houdt hij zijn liefdes(liedjes) tegen het licht. Eros en Thanatos, liefde en dood, het zijn thema’s die Brel als geen ander bezong.
Meer info en data:
www.bartvanloo.info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...