nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bert Kreischer naar Nederland en België

Op 29 april 2019 komt Bert Kreischer naar Theater de Meervaart in Amsterdam en op 1 mei naar het Zuiderpershuis in Antwerpen met zijn Body Shots World Tour.

De Amerikaanse comedian Kreischer, die altijd met ontbloot bovenlijf optreedt, wordt gezien als een van de beste verhalenvertellers van zijn generatie en heeft het vermogen om te bewijzen “dat er een manier is om zijn (party-boy) capriolen naar middelbare leeftijd te brengen. Hij is ondertussen geëvolueerd van Rolling Stone’s 1997 “Feestbeest nummer 1 van het land” naar een van de topnamen in comedy. Hij maakte stand-up specials voor Comedy Central (Comfortably Dumb) en Showtime (The Machine). Zijn comedyspecial ‘Secret Time’ verscheen in augustus op Netflix.

De ticketverkoop gaat op 12 oktober om 10u00 van start.
Tickets Nederland
Tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...