www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ronald Goedemondt, Claudia de Breij, Jacques Brel, Jandino Asporaat

Het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en BN De Stem krijgen een vernieuwde zaterdagkrant. Eén van de wijzigingen is dat de Brabantse cabaretier Ronald Goedemondt een wekelijkse column zal schrijven voor de lokale zaterdagbijlage Z.

De opbrengst van het nieuwe album van Claudia de Breij gaat naar het Anne Faber Stipendium, dat jonge zakelijk leiders binnen de podiumkunsten in het verder ontwikkelen van hun leiderschap ondersteunt. Anne Faber werd vorig jaar vermoord en het Stipendium werd opgericht ter nagedachtenis van haar.

Parijs heeft plannen om een straat of een plaats te vernoemen naar Jacques Brel, die 40 jaar geleden overleed. De arrondissementsburgemeesters mogen voorstellen doen en dan zal de stad op basis van de voorstellen een beslissing nemen. Brel had een band met de Franse hoofdstad: hij hield van de ­oevers van de Seine, woonde in de buurt van het park Montsouris en ging vaak naar de wijk Montmartre.

Jandino Asporaat nam deze week bioscoop Pathé Schouwburgplein in Rotterdam over voor opnames van de film ‘Bon Bini Holland 2’.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...