Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Emilio Guzman

In ‘Stine boekt sterren’ ontvangt filosoof en boekenwurm Stine Jensen gasten. Welk boek neem je mee voor een dagje aan het strand? Jensen maakt voor haar gasten de keuze en geeft hen een boek, waardoor zij zelf geraakt werd en waarvan ze denkt dat haar gast, maar ook de kijker, er echt iets aan heeft. Wat volgt is een gedachtewisseling met uitzicht op zee.

In de laatste uitzending op 13 oktober is Emilio Guzman te gast. NPO2, om 18.05 uur.

In zijn voorstelling ‘Kom dan’ gaat Emilio Guzman op zoek naar de boze witte man in zichzelf. Hij heeft veel kritiek op mannen. Mannen uit de politiek, van Thierry Baudet tot Wilders, mannen die hun kinderen in de steek laten, teveel drinken. Er is iets aan de hand met mannelijkheid en Emilio. Zelf omschrijft hij zich als een vrij bange, vrouwelijke man. Stine koos daarom voor hem het boek van Tim Samuels, Waar is mijn speer. Samuels zegt daarin onder meer dat alle mannen op dit moment in een crisis zitten.

foto: Jules Ruijs/Human

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.