www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Preuteleute

Vanavond zendt de Vlaamse zender CAZ de registratie van de theatershow ‘Un-Butt-Plugged’ van Preuteleute, het Oostendse cabaret-duo bestaande uit Sebastien Dewaele (zang en gitaar) en Tom Vanrijckeghem (keyboards en zang), uit.

“Aje nie wilt kieken, moet je niet kieken”. Dit is zowat de enige reden waarom je inderdaad niet zou kijken naar de theatershow van Preuteleute. De voorstelling “Un-Butt-Plugged” is regelrechte, authentieke Preuteleute-shit. Muziek staat centraal, maar het verhaal dat die gasten verzonnen hebben, mag er ook zijn. In de theatershow onthullen ze hun stamboom… En blijkt hun platte retoriek niet alleen verantwoord, maar ook nog eens erfelijk. Dit alles in de sfeer van weleer en in het Kursaal van Oostende, waar de voorstelling werd opgenomen.

‘Un-Butt-Plugged’ wordt uitgezonden om 22u25 op CAZ. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...