nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Patton Oswalt komt naar Nederland

De Amerikaanse stand-up comedian komt op 13 juni 2019 naar Meervaart in Amsterdam met zijn nieuwste show.

“Comedian, acteur en schrijver, Patton Oswalt is succesvol op diverse vlakken in de entertainmentwereld en op 13 juni 2019 staat hij in Theater de Meervaart, Amsterdam. Van bekroonde comedyspecials tot gedenkwaardige filmrollen, met als hoogtepunt een Emmy-award én Grammy-award voor zijn comedyspecial en EP ‘Talking for Clapping’. Als comedian heeft hij al zeven comedyspecials en vijf comedyalbums op zijn naam staan. Zijn grote doorbraak als acteur kwam o.a. door zijn rol in ‘The King of Queens’, Zoolander, Starsky & Hutch en als stemacteur in o.a. The Simpsons, Archer, BoJack Horseman en Ratatouille. Nu is het tijd om Europa te veroveren met zijn live stand-up show.”

De kaartverkoop start op dinsdag 16 oktober om 10:00 uur via
ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.