nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ruben van der Meer, Horace Cohen, An Nelissen, Oeloek, Dirk Denoyelle

Ruben van der Meer en Horace Cohen gaan twee rechercheurs spelen in ‘Baantjer Het Begin’. Ook Loes Luca vertolkt een rol in deze film – zij speelt de moeder van de nieuwe partner van rechercheur De Cock. ‘Baantjer Het Begin’ is in het voorjaar 2019 te zien in de bioscoop.

Comédienne An Nelissen, die eerder dit jaar stopte met zaalshows, gaat de hoofrol vertolken in de klucht ’t Schoon Verdiep, een Vlaamse bewerking van ‘Out of order’ van de Engelse komedieschrijver Ray Cooney. Het verhaal speelt zich af in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Andere rollen zijn voor o.a. Dirk Van Vooren, Jeron Dewulf en Manou Kersting. De voorstelling is in april en mei 2019 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Meer info en kaarten:
www.elckerlyc.be

Dit seizoen staat Oeloek in de theaters met de reprise van Droeftoeters. Wegens de combinatie van andere projecten en het kersverse gezinsleven zal voor het grootste gedeelte van de tournee Kevin Jolly worden vervangen door Ben van Bokhoven.

De Vlaamse stemmenimitator en legoartiest Dirk Denoyelle heeft voor Trainworld (het Belgische spoorwegmuseum) in Brussel maakte treinmodellen in Lego voor de Lego tentoonstelling in Trainworld. Deze expo loopt nog tot 31 januari.
Meer info:
www.trainworld.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon