nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Comedy Talent Award 2019 bekend

De deelnemers van de Comedy Talent Award 2019 zijn bekend. Deze editie zijn er meer dan 90 deelnemers.

In totaal zijn er zes selectierondes. Iedere avond betreden 15 à 16 acts het podium. Dit is de indeling:

-Maandag 12 november: Ann Cassano, Boyd Biersteker, Dave Mangene, Debora Fernald, Frank Geelen, Jeroen Bloemhoff, Jon Mouter, Luc Howie Duzzith, Mathijs Dordregter, Michiel Van Dam, Nicky Roeg, René Spekspoor, Ruud Vos, Semme Bullinga, Taco Eijzenbach en Annette Abbas.

-Maandag 19 november: Bruno de Béthune, Raoel Fatehmahomed, Ghislaine van der Nat, Henk van Huisstede, Karolien Segers, Lene Vos, Michael Mars, Nienke Ruepert, Rogier Bak, Sam Vooren, Stephen Bell, Tim Duits, Yunes Hama, Destin Sleutel, Xiaoli Gou en Melissa Eid.

-Maandag 26 november: Bader El Khalfi, Chris Kok, Dario di Mango, Harry Hol, James Johnson, Jet Keus, Karel Sanders, Luc Berbers, Rami Nima, Sandhya Hemai, Thomas van der Hulst, Yaïra Van Nielen, Bruno Bittoun, Dagmara Wilschut en Jason Tegelaar.

-Maandag 3 december: Lennart Van der Kruijs, Sien Van den Brande, Odette van der Molen, Daan Wijnants, Gillian Graven, Hester Kerkvliet, Jasper Nijzink, Jet Van Dam, René Andriesen, Lieven Van Praet, Maarten Vissers, Midge Hazewinkel, Rolf Janssen, Sam Humes en Vincent Keppens.

-Maandag 10 december: Floris van Proosdij, Jonathan Krispijn, Jacob Adriani, Joke Sluydts, Jolien Van Koeveringe, Tim Kroezen, Loek Marneffe, Marvin Stapert, Nadaav Chermon, Nik Goedemans, Rachel Morton-Young, Rick Kuitems, Roosje Pertz, Teun Van den Elzen en Vincent Vandemeerssche.

-Maandag 17 december: Bob Koomen, Michael Swalef, Hella De Boer, Desta Jong, Thom Valks, Felix van den Berg, Oscar Smit, Roel Van Oostenbruggen, Coe Van den Aardweg, Thijs Maalderink, Thom Elsenaar, Anthony Ramos en Kristien van Hee.

Het doel is een plekje te winnen op het Utrecht International Comedy Festival op 8 en 9 maart 2019.

Talentvolle deelnemers worden vanaf de halve finales actief geholpen met beter worden door bijvoorbeeld workshops en masterclasses met professionele comedians. Tijdens maar ook na de Comedy Talent Award worden deze comedytalenten geholpen: zo krijgen ze professionele optredens en coaching aangeboden door het Comedyhuis in Utrecht.

Eerdere winnaars waren o.a. Stefan Hendrikx (juryprijs 2018), Marc van Gestel (publieksprijs 2018), Vincent Voeten (juryprijs 2017) en Thjum Arts (publieksprijs 2017).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...