www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstellingen Ali B verplaatst

De reprise van de voorstelling ‘Koorts’ van Ali B is verschoven naar volgend theaterseizoen.

In een verklaring zegt Ali B:

“Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privĂ© leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.

Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.

Ik ben me ervan bewust dat er inmiddels al veel kaarten zijn gekocht en dat mensen hun agenda hierop hebben afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend jaar!”

In oktober 2017 werden de try-outs van ‘Koorts’ om persoonlijke redenen afgelast. In januari 2018 werd de tournee alsnog hervat.

foto: Robert Dreischor

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...