www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstelling gemist: online nationaal theaterarchief gelanceerd

Voorstelling Gemist is een nieuw online platform met theatervoorstellingen. Met veel cabaret, zoals Jochem Myjer, Herman van Veen, Acda en De Munnik, Veldhuis en Kemper, Ronald Goedemondt, Erik van Muiswinkel, Paul de Leeuw, Sanne Wallis de Vries, Henry van Loon, Pieter Derks, Javier Guzman, Lenette van Dongen en Dolf Jansen. Daarnaast zijn er ook voorstellingen met muziek, musicals en kindervoorstellingen.

In een tijd waarin Nederlands cabaret nog steeds één van de meest populairste vormen van theater is, maar registraties steeds minder op de televisie wordt gebracht, springt Voorstelling Gemist in dit gat. Doel is een online nationaal theaterarchief. Met cabaret, toneel, theaterconcerten, dans, stand-up, musical, jeugdtheater, zang, opera, ballet, muziektheater, mime en circus. Naast Nederlandse voorstellingen wil men op den duur ook internationale content laten zien.

Oorspronkelijk een idee van cabaretier Remco Veldhuis, de site is gemaakt door Dutchchannels. Zij realiseerden eerder video on demand-platforms als ‘Foodmakers’ en het christelijke Netflix ‘New Faith Network’.

Een abonnement kost maandelijks 6,95 euro (14 dagen gratis) en vervolgens kan je de shows 24 uur per dag terugkijken op smartphone, tablet, laptop, pc en tv.
www.voorstellinggemist.tv

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.