nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen Winteruur met Wim Helsen

Vanaf morgen is het vierde seizoen van Winteruur op CANVAS te zien. Wim Helsen ontvangt iedere avond een bekende gast aan wie hij vraagt om een korte tekst mee te brengen die voor hem of haar een bijzondere betekenis heeft, inspireert of beïnvloedt. Dat kan een korte passage uit een boek zijn, een gedicht, een stuk uit een speech, een songtekst, een spreuk op een muur,…

Het programma zal gedurende de wintertijd van maandag tot en met donderdag (behalve bij voetbalwedstrijden) worden uitgezonden rond 23.00 uur. In de eerste week zijn onder meer Alex Callier, Marnix Peeters en Fatma Taspinar te gast. Ook Theo Maassen en Joost Zweegers zijn later dit seizoen te zien.

Hond Boris zal helaas niet meer van de partij zijn. Hij was al een tijdje ziek en is in mei rustig ingeslapen. Helsen gaat wel een nieuwe metgezel krijgen – enkele mogelijke kandidaten zijn de revue al gepasseerd tijdens de audities, maar de definitieve nieuwe metgezel wordt morgen om twaalf uur ’s middags bekendgemaakt in een Facebook live-sessie.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...