www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Marc-Marie Huijbregts

Vanavond zendt NPO1 de theatervoorstelling ‘Getekend’, de zesde solovoorstelling van Marc-Marie Huijbregts uit.

“Voor dit programma put Huijbregts uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. Hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen: van het boek van een opruimgoeroe tot zijn ervaringen in de Nederlandse horeca als hij op tour is. Het publiek is als was in zijn handen en wordt als van ouds meegevoerd in zijn wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen. De verhalen worden ingeleid door dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? GETEKEND is daarmee een persoonlijk programma dat drijft op emotie. Marc-Marie is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.”

‘Getekend’ wordt uitgezonden om 20.25 uur op NPO1.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...