nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Soe Nsuki

Soe Nsuki is vanavond te gast in “Weg zijn wij”.

In dit reisprogramma gaan drie Bekende Vlamingen samen op weekend in eigen land. Elke BV organiseert een deel van het weekend: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Pas op de ochtend van vertrek ontdekken ze met wie ze op reis zullen gaan.

Soe Nsuki trekt er in deze aflevering op uit met voetbalanaliste Imke Courtois en acteur Ben Segers. Nsuki, gefascineerd door de ‘streetart’ en de graffitikunstwerken die je in grote steden kan vinden, neemt haar compagnons mee voor een ‘streetart’-wandeling door Brussel en verrast hen nadien met een graffitiworkshop van kunstenaar Koen ‘Eres’ Deweerdt.

“Weg zijn wij” wordt uitgezonden om 20u10 op de Vlaamse zender Eén.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...