nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Alex Agnew, William Boeva, Gerard Cox, Elke Vierveijzer, Theater De Speeldoos

Alex Agnew (als Jefferson Davis) en William Boeva (als Spider-Ham) zijn te horen in de Vlaamse versie van de nieuwe Spider-man animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, die in Vlaanderen onder de naam ‘Spider-Man: Een Nieuw Universum’ vanaf 19 december in de bioscoop draait.

Gerard Cox gaat volgend jaar opnieuw toeren langs de theaters met een cabaretprogramma, waarin hij ook liedjes zal zingen. In het verleden maakte Cox cabaretprogramma’s met Frans Halsema en Rients Gratama.

Op 6 januari kan je in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk gaan kijken naar Knallend Westland, het Nieuwjaarsconcert van bigband Blazers Collectief West. Special guest dit jaar is Elke Vierveijzer. Er zijn die middag twee voorstellingen, een om 13u00 en een om 16u15.
Meer info en tickets:
www.westlandtheater.nl

Reorganisatie-deskundige Hans Kraaijeveld is benoemd als interim-directeur van het met sluiting bedreigde Theater de Speeldoos in Vught. Hij neemt theaterdirecteur Harry Salfischberger waar die zich heeft ziek gemeld. Geruchten dat Salfischberger na de recente perikelen en woorden met het personeel op non-actief zou zijn gesteld, zijn volgens het bestuur van het theater pertinent niet waar, dat meldt het Brabants Dagblad.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...