www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwjaarsconcert Het Zeeuws Orkest met Yentl & De Boer

Op 10, 11 en 12 januari zal het symfonieorkest Het Zeeuws Orkest drie een Nieuwjaarsconcert spelen in respectievelijk het Scheldetheater Terneuzen, de St. Jacobs Kerk in Vlissingen en Theater de Mythe in Goes.

Voor deze gelegenheid hebben ze special guests uitgenodigd: Yentl & De Boer. Zij zullen verschillende nummers samen met het symfonieorkest brengen. Daarnaast is er ook plaats voor jong Zeeuws talent, Anna May van der Feen (op dwarsfluit). Het orkest zelf brengt verder nog werken van Strauss en Dvorák.

Meer info en tickets:
www.zeeuwsorkest.nl

foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...