www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Gastoptredens Cameretten 2018 bekend

Op 22 en 23 november vinden de halve finales van Cameretten plaats (met Isha van der Burg aka The Lunch Lady, Grof Geschud, Hassan El Rahaui, Chris Verlaan, Waterkonijnen, Sanne Gloria Verboom en Rob Mennen). De finale zelf is op 26 november.

Ondertussen zijn de namen bekend van de cabaretiers die een gastoptreden zullen verzorgen: Anne Neuteboom komt op 22 november, Fuad Hassen speelt op 23 november. Johan Goossens zal tijdens de finale op 24 november het gastoptreden verzorgen. Soundos el Ahmadi neemt op alle dagen de presentatie voor haar rekening.

Meer info:
www.cameretten.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...