nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra show Dylan Moran in België

In april 2019 komt de Ierse comedian Dylan Moran naar België met zijn nieuwe show Dr. Cosmos. Omdat de kaartverkoop voor zijn shows op 7 april in Cirque Royal te Brussel en 10 april in de Arenbergschouwburg in Antwerpen zo goed loopt, is er een extra datum toegevoegd: op 9 april brengt hij een extra show in de Arenbergschouwburg.

De meeste mensen kennen Moran van de fantastische comedyserie Black Books, maar hij is ook een uitstekend comedian. In 2015 speelde Moran voor het laatst in Vlaanderen met zijn show ‘Off the hook’. Zijn nieuwe show brengt hem langs 42 Britse zalen en een hele lijst van Europese landen. Hopelijk volgt Nederland ook nog.

Tickets per direct verkrijgbaar via:
www.livecomedy.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...