www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Leeuw, Kees van Kooten, Loes Luca, Freek de Jonge

De Nummer 1 Show is de titel van het nieuwe programma, dat Paul de Leeuw voor RTL gaat maken. De show gaat over personen die ooit ergens nummer één in zijn geweest of ergens nummer één in willen worden. De Nummer 1 Show is vanaf april te zien op RTL.

Kees van Kooten en Loes Luca zijn twee van de BN’ers die in een nieuwe podcastserie brieven voorlezen van Vincent van Gogh. De podcastserie “Van Gogh belicht: de brieven” bestaat uit 9 afleveringen die elke week verschijnen. Het Van Gogh Museum wil hiermee de beroemde brieven van Van Gogh in de schijnwerpers zetten.
Meer info:
www.vangoghmuseum.nl

Op 24 november is vindt de jaarlijkse Alumnidag van de opleiding Geneeskunde van de Alumni Universiteit Utrecht plaats. Het thema van dit jaar is ‘Op zoek naar de grens’. Verschillende sprekers zullen het hebben over grenzen in het medisch beroep tegen het licht van hun eigen achtergrond. De afsluiting wordt verzorgd door Freek de Jonge en Hella de Jonge, die zullen ingaan op het patientenperspectief.
Meer info:
www.uu.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...