www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Telefilm Het Irritante Eiland met o.a. Ilse Warringa en Henry van Loon

Volgend jaar zendt NPO3 de telefilm Het Irritante Eiland uit. Het scenario is van de hand van Tim en Wart Kamps, met medewerking van Don Duyns. De regie is in handen van Albert Jan van Rees (Toren C, Sluipschutters, Adios Amigos).

Ondertussen werd bekend gemaakt wie zal meespelen in de film. De hoofdrollen zullen vertolkt worden door Ilse Warringa, Jacob Derwig en Noortje Herlaar. Daarnaast zijn er ook nog rollen voor Henry van Loon, Martine Sandifort en Ellen Parren.

Het irritante eiland gaat over een eiland waar een heks een vloek over heeft uitgesproken. Hierdoor is iedereen die rondloopt op het eiland irritant. Er is maar één jongen die de vloek kan doorbreken. Een film vol niet rijmende raps, vervelende postbodes, pratende poppen en heldhaftige acties.

Het Irritante Eiland is een van de zes telefilms, die vanaf februari 2019 uitgezonden worden op NPO3.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...