www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Raymond van het Groenewoud wordt “Maestro Honoris Causa”

Raymond van het Groenewoud krijgt de titel “Maestro Honoris Causa” van de Stichting Conservatorium Antwerpen toegekend. Hiermee wordt een vooraanstaande persoonlijkheid uit de wereld van de podiumkunsten geëerd. Het is de eerste keer dat een artiest uit het genre van de “lichte muziek” door de stichting gelauwerd wordt, maar de Stichting wil hiermee het belang van kwaliteitsvolle lichte muziek onderlijnen.

De uitreiking vindt plaats op 27 november in De Singel in Antwerpen tijdens Benefietconcert van het Symfonieorkest Conservatorium Antwerpen. De opbrengst van deze avond gaat naar Save the Piano, waardoor de Stichting piano’s kan aankopen en restaureren.

Van het Groenewoud zal die avond ook een aantal klassiekers samen met het Symfonieorkest vertolken.
www.desingel.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...