nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benjamin van der Velden brengt ‘de kleinste oudejaarsconference’

Onderweg, “de kleinste Oudejaarsconference van 2018” is de eerste oudejaarsconference van cabaretier Benjamin van der Velden. Deze zal in december 2018 exclusief worden gespeeld in het TapasTheater in Amsterdam tussen Kerst en Oud & Nieuw.

“Het is 2018, Oudejaarsavond, 23:40. Op het laatste moment besluit hij toch ‘het aftelmoment’ te vieren bij zijn vrienden in ‘CafĂ© Dikke Tinie’ vlakbij Amsterdam Centraal. In alle haast springt Benjamin in de Noord-Zuidlijn. Toch handig dat nieuwe lijntje. HET bouwwerk van 2018, tien jaar later af dan gepland maar dan ben je wel binnen 7 minuten op de plaats van bestemming. Althans, als het nu voor het eerst dit jaar een keer meezit.”
www.tapastheater.nl

Van der Velden studeerde in 2017 af aan het Conservatorium in Haarlem waarna hij direct het theater in dook als de eerste ‘TVB New Artist’ met zijn voorstelling ‘Ik ben’. Dit seizoen speelt hij naast de oudejaarsconference tevens de reprise van dat programma.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.