nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eindhovens Comedy Festival op 26 en 27 januari

Er komt een nieuwe editie van het Eindhovens Comedy Festival en dit op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 in Pand P te Eindhoven. Dit jaar steekt het festival in een iets ander jasje.

Comedytalenten uit België en Nederland gaan de strijd aan tijdens een heuse Comedymatch: zaterdag strijden 12 talenten om een plaats in de grote finale van zondag. De deelnemers zijn: Joris van de Griendt, Loek Marneffe, Arian Compen, Thom Elsenaar, Cortijn Tonkes, Edouard De Prez, Tom Melotte, Stephen Bell, Nicky Roeg, Nadaav Chermon, Rami Alnima en Teun van den Elzen. Tom Sligting verzorgt deze avond het gastoptreden.

Zondag is de grote finale. 8 toptalenten strijden om de jury-, publieks- & persoonlijkheidsprijs. Alle winnaars ontvangen een mooie bokaal en de jurywinnaar krijgt ook nog voor €500 aan betaalde shows. Er zullen gastoptredens zijn van Jeroen Pater en Johan van Gulik.

Het publiek is dit weekend erg belangrijk: zij bepalen wie er doorgaat naar de finale en beslissen op zondag wie de uiteindelijke publiekswinnaar wordt.

Het Comedy Festival start op beide dagen om 15u00 en duurt tot ongeveer 20u30, maar tussen de rondes door is er mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Kaartjes voor zowel zaterdag als zondag kosten € 10.

Meer info en kaarten:
www.pand-p.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...