nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roovers en Van Leeuwen stopt

Roovers en Van Leeuwen stopt als duo. Robert van Leeuwen (rechts op de foto) heeft laten weten per direct te stoppen met het theatervak. De andere helft van het duo, Meeuw Roovers (links op de foto), gaat solo verder.

Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen leren elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Als duo winnen ze het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival, waarna ze zij meedoen aan diverse cabaretfestivals en daarbij regelmatig in de finale staan. In januari 2019 zou hun eerste avondvullende programma ‘Alone together’ in premiere gaan, maar deze tournee is nu afgelast.

Categorie: Afgelasting | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon