nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Lama’s opnieuw in de Ziggo Dome

Op donderdag 7 november 2019 spelen De Lama’s opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en dat onder leiding van Patrick Lodiers.

Kaarten vanaf 29 november om 17.00 uur te koop via Ticketmaster.

In 2004 begon BNN met De Lama’s op televisie, gebaseerd op het Britse programma ‘Whose line is it anyway’. De show bleek een onmiddellijk succes, werd in het eerste seizoen al genomineerd voor de Gouden Televizier-ring en won de prijs in 2006. Op 4 april 2008 verrassten ze fan en vijand met het besluit om te stoppen op TV en in het theater. Bijna tien jaar later kwamen ze back in action in de laatste bezetting voor een serie van viers shows in de Ziggo Dome. Volgend jaar zijn ze backer in action.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.