www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw lid LOS Muziektheater

Vanwege langdurig moederschapsverlof van één van de meiden van LOS zijn de overige drie op zoek gegaan naar een vierde lid voor twee seizoenen in de theaters, voor het maken en spelen van de nieuwe voorstelling ‘Lusten & Lasten.’ Die hebben zij nu gevonden in Vivianne van Iersel-van den Boom.

Van den Boom studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en deed mee aan het Leids Cabaret Festival en het Amsterdams Kleinkunst Festival. Voor Opera Spanga speelde ze in de voorstelling ‘The Electric Flute’ en samen met Jan van Maanen in diens cabaretvoorstelling ‘Voor alles’.

De nieuwe voorstelling ‘Lusten & Lasten’ is vanaf september 2019 te zien.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.