www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jamali Maddix naar Nederland en België

De Britse comedian Jamali Maddix komt Nederland en België met zijn show Vape Lord. Op 6 (reeds uitverkocht) en 7 januari staat hij in Toomler Amsterdam en op 8 januari in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Maddix is een van de meest veelbelovende en opwindende comedians van het moment. De meesten kennen hem als gastheer van de reeks ‘Hate Thy Neighbour’, waarvan momenteel het tweede seizoen te zien is op Viceland. In deze docu-serie gaat hij voor zijn plezier spreken met allerlei extremistische groeperingen; van een extreemrechtse Joodse groepering tot de Black Israelites in Harlem. Eerder werkte hij ook al mee aan ‘Brexit Stage Left’, een Viceland-show waarin hij samen met drie andere comedians door Europa trok voor een bitterzoete afscheidstour.

Meer info en tickets:
www.comedytrain.nl
www.arenbergschouwburg.be

N.a.v. het Comedytrain International Summer sprak de Zwartekat redactie vorig jaar met Maddix, die daar samen met Sarah Kendall optrad. Dit interview kan je hier terugbeluisteren.
interview Jamali Maddix/Sarah Kendall

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...