www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sterke Verhalen vanaf 9 december op NPO1

Zondag 9 december is de eerste aflevering van ‘Sterke Verhalen’ te zien bij BNNVARA. In deze komische panelshow nemen twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, het tegen elkaar op. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week een ander bekend teamlid. In de eerste aflevering zijn dat presentatrice Evi Hanssen en rapper Keizer in team Peter en Richard zijn team wordt versterkt door cabaretier Erik van Muiswinkel en acteur Rick Paul van Mulligen.

Beide teams vertellen sterke verhalen, allemaal onwaarschijnlijk, genant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Welk verhaal is onwaarschijnlijk, maar toch ├ęcht gebeurd? En wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft?

Sterke Verhalen is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse ‘Would I Lie To You?’. Vanaf 9 december iedere zondag rond 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

foto Roy Beusker

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.