www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ronald Goedemondt, Lebbis, Peter Pannekoek en Yentl en de Boer in 1500e Open BAC

Op 8 januari 2019 vindt in theater DeLaMar in Amsterdam de spectaculaire 1500e aflevering van de Open BAC plaats. Cabaretduo Van der Laan en Woe presenteert een feestelijke avond vol kleinkunst, muziek en cabaret met een fantastische line-up, met Ronald Goedemondt, Peter Pannekoek, Hans Sibbel, Paul Haenen, Yentl en De Boer, Mike Boddé, Erik van Muiswinkel en vele anderen.

Bijna 45 jaar geleden begon de Open Bak in theater de Engelenbak en werd een begrip in Amsterdam. Het open podium waar alles mag, trok een breed scala aan artiesten en werd een lanceerplatform voor vele bekende namen. Na het sluiten van de Engelenbak maakte het een doorstart in het Betty Asfalt Complex als de Open BAC. Elke dinsdagavond presenteert een wisselende presentator een breed scala aan artiesten en bezoekers.

Kaartjes voor de 1500e editie zijn te koop via de website van het theater:
www.delamar.nl

Meer info:
www.openbac.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.