www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Stef Bos

In februari 2019 verschijnt het nieuwe boek van Stef Bos, ‘Ruimte’.

“Het is bijna dertig jaar geleden dat Stef Bos doorbrak met het album Is Dit Nu Later, met prachtige liedjes als Papa en Wodka. Vandaag behoort hij tot een van de meest gewaardeerde Nederlandstalige songwriters, want ‘deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is’, dixit de Vlaamse krant De Standaard.

In Ruimte wisselen gedichten, gedachten en nieuwe liedteksten elkaar af. De taal van Stef danst met de beelden van de jonge fotografe Lieke Anna. Toen Stef haar werk zag, was hij direct verkocht door het verhaal van breekbaarheid én ruimte die in haar beelden schuilt. Van daaruit was het een kleine stap naar dit boek waarin de foto’s een sluier zijn waarvan de woorden af en toe een tip mogen oplichten.”

‘Ruimte’ is een nieuwe tekstbundel van Bos bij zijn intieme theatertournee en wordt uitgebracht door Uitgeverij Lannoo.
Ruimte

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...