www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TVL Wintervertellingen met o.a. Alex Agnew

Analoog met de zomervertellingen, waarbij een cabaretier op een openluchtlocatie het publiek entertaint met een uurtje comedy, organiseert de Vlaamse regionale omroep TVL drie winteredities van de Vertellingen.

Op 12 december treedt Alex Agnew op op het Marktplein in Heusden-Zolder. Bij regenweer gaat het door in de ZLDR Luchtfabriek. Op 19 december is het de beurt aan Thomas Smith, die op het Solidariteitsplein in Stevoort (Hasselt) zal optreden – de binnenlocatie bij slecht weer is Zaal Steborg. Het rijtje Wintervertellingen wordt afgesloten door Gunter Lamoot op 26 december. Hij speelt in de Stroopfabriek in Borgloon.

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen.

Meer info:
www.tvl.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...