www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Nabil, Patrick Laureij, Katinka Polderman

Een overzicht van de premières deze week, met: Nabil, Patrick Laureij, Katinka Polderman

Nabil met ‘Monopoly’
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam , 10 dec 2018.

Nabil Aoulad Ayad is een veelzijdige duizendpoot. Hij is even regelmatig on screen als on stage. Op televisie was hij te zien in de Co-assistent, in de improvisatieshow Alpacas en als kandidaat bij de slimste mens. En dat is allemaal nog maar het begin voor de talentvolle cabaretier Nabil… Als kind was hij al niet weg te slaan bij de musicals op school en hij groeide op met de grappen van Hans Teeuwen, die later zijn grote inspiratie werd op het gebied van cabaret. In zijn theatervoorstellingen toont Nabil zijn veelzijdigheid. Pianospel, beatbox, zang, typetjes en scherpe soms schurende grappen. In ‘Monopoly’ wil hij een andere kant van zichzelf laten zien!

Nog te zien tot en met 3 mei 2019.
speellijst

Patrick Laureij met ‘Nederlands Hoop’
Premiere: Oude Luxor Theater in Rotterdam , 14 dec 2018.

Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt

-Patrick Laureij

Nog te zien tot en met 31 mei 2019.
speellijst

Katinka Polderman met ‘Polderman draagt een steentje bij’
Premiere: Verkadefabriek in Den Bosch , 15 dec 2018.

Ze is de meest onverschrokken liedjesbakker die Nederland kent. Sterker nog, ze is niet langer een goed bewaard geheim, maar ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret. In deze alweer zesde voorstelling is ze natuurlijk tegendraads, origineel en als gewoonlijk een taalvirtuoos. Reken er maar op dat ze onverdroten ten strijde trekt tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met de voor haar zo kenmerkende nuchterheid.

Nog te zien tot en met 29 mei 2019.
speellijst

foto: Krijn van Noordwijk

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.