nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Drs P

In mei verschijnt ‘Zing en speel mee met Drs. P’ met bladmuziek van Paul Prenen.

“Drs. P liet een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Hij wordt geroemd om zijn originele geest, droge humor en verbeeldingskracht, en zijn werk is verrassend, vol fantasie en bizarre wendingen. Zijn ollekebollekes staan in ieders geheugen gegrift, en ook zijn liedteksten behoren tot de culturele canon. In 2019 zou de Drs. honderd zijn geworden. De hoogste tijd dus voor een bundeling van zijn beste liedjes! Speciaal voor deze unieke jubileumeditie zette Paul Prenen de liedteksten en bladmuziek van Drs P. op papier. Ivo de Wijs verzorgde het geheel van annotaties en inleidingen. Daarmee wordt het meespelen en -zingen van de liederen van de grootste taalvirtuoos van Nederland voor elke fan een fluitje van een cent. Van Dodenrit tot Trapportaal: dankzij Zing en speel mee met Drs. P komt het binnen uw (stem)bereik.”

‘Zing en speel mee met Drs. P’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Nijgh & van Ditmar.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...