nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Urbanus 70

De peetvader van de Vlaamse comedy, Urbanus, wordt in 2019 70 jaar.

De Vlaamse zender Eén heeft daarom het programma ‘Urbanus 70’ gemaakt: hierin wordt op zoek gegaan naar antwoorden op prangende vragen, zoals kan Urbanus maat houden op de gitaar? Wat was er gebeurd als hij eerder een lief had gevonden? Hoe ziet de planeet Urbanus eruit? En moet het beste inderdaad nog komen?

Zestien vrienden en collega’s, waaronder Alex Agnew, Adriaan Van Den Hoof, Jan De Smet en Jean Blaute, gaan op zoek naar antwoorden in deze vijfdelige documentaire met nieuwe inzichten, bijzondere anekdotes en archiefmateriaal dat nooit verveelt.

Urbanus 70 wordt vanaf 8 januari elke dinsdag om 21.30 uur op Eén uitgezonden.

foto: Rene Bradwolf

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...